Budinca de macaroane cu branza

de onuta in Paste, 20 Aug 2010 | 21220 vizualizari

 

RAPID SI DELICIOS

 

INGREDIENTE

  • macaroane 500gr.
  • unt 2linguri
  • branza de capra 400gr.
  • oua 3buc.
  • gris ( optional )
  • apa 1litru.
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane cu branza:

1. Se pune un litru de apa la fiert cu putina sare si o lingura de ulei.

2.Cand da in clocot apa se adauga macaroanele si se lasa la fiert timp de 15-20 minute. ( la foc mic pentru a nu se lipi )

3.Intre timp se rade branza intr un vas si se amesteca cu ouale.

4. Intr un vas de iena uns cu unt , se pun macaroanele fierte, scurse bine peste care se presara branza rasa cu ouale. si se baga la cuptor la foc potrivit  circa 25-30 min.

5. Se poate servi atat calda cat si rece.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pierogi